Klanten

Bent u na een periode van ziekte of werkloosheid weer klaar om aan het werk te gaan? Daar komt vaak meer bij kijken dan u denkt. Wanneer u deze stap zet wordt u vanuit het UWV of uw gemeente geadviseerd door een arbeidsdeskundige. Deze deskundige kiest samen met u een professioneel re-integratiebedrijf die u gaat helpen met het vinden van een geschikte baan. Zoekt u nog een goed re-integratiebedrijf? Creatieve Mobiliteit Services (CMS) kan u helpen!

Re-integratiebedrijf en meer

Mensen weer blijvend aan werk helpen. Dat is de specialiteit van Creatieve Mobiliteit Services (CMS). Wij hebben daarvoor een overeenkomst met UWV en veel gemeenten. Wij begeleiden u graag bij het vinden van passend werk en kijken graag samen wat daarvoor nodig is. Wij geven advies en bieden hulpmiddelen om obstakels weg te nemen, zodat u het weer zelf kunt doen!

Afhankelijk van uw situatie is onze brede dienstverlening ook gericht op bijvoorbeeld: huisvesting, woonbegeleiding, gezondheid, ontbrekende diploma’s, hulp bij schulden, juridische problemen of het organiseren van kinderopvang. Het is maar net wat voor u nodig is om weer aan de slag te kunnen.

Weer aan het werk na ziekte

Bent u enige tijd ziek geweest en wilt u weer aan de slag? Dan wordt vanuit de Wet Verbetering Poortwachter (WVP) verwacht dat u passend werk vindt bij uw huidige werkgever. Lukt dat niet, dan gaan we samen op zoek naar passend werk bij een nieuwe werkgever. Het vinden van passend werk bij uw eigen werkgever wordt vaak ‘re-integratie 1e spoor’ genoemd. Als re-integratiebureau en brede dienstverlener kunnen wij u en uw werkgever hierbij doelgericht begeleiden.

Weer aan het werk na werkloosheid

Bent u op zoek naar een nieuwe baan nadat u enige tijd werkloos bent geweest? Wij kunnen u helpen bij het vinden van een passende baan. Wilt u gaan werken in een andere sector? Dan kunnen wij u helpen met het zoeken van een goede opleiding of werkervaringsplaats.

De garanties van CMS

 • U houdt zelf de regie.
  En kunt vertrouwen op onze ondersteuning.
 • Creatieve oplossingen om passend werk te vinden.
  Lukt het niet linksom? Dan gaan we rechtsom!
 • Wij begeleiden met ons hoofd én hart.
  En dat voel je.

Hebt u nog vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op via ons contactformulier of bel ons op een van de boven getoonde nummers!

Wij staan voor

 • Werk vinden en behouden
 • Brede dienstverlening die obstakels wegneemt
 • Actieve dialoog met klant en opdrachtgevers
 • Wilt u meer weten over onze brede dienstverlening?

  Neem contact met ons op