HULP BIJ SCHULDEN VOOR RE-INTEGRATIE

Wanneer uw uitgaven en inkomsten niet goed op elkaar afgestemd zijn kunnen er schulden ontstaan.
Dit kan er voor zorgen dat uw re-integratie flink vertraagd wordt omdat de focus dan niet bij het werk ligt. Creatieve Mobiliteit Services biedt daarom ook hulp bij schulden. Door het oplossen van schulden zorgen wij er namelijk voor dat u gemakkelijker kunt re-integreren.

SCHULDHULPVERLENING

Wanneer u lang met schulden blijft lopen stapelen problemen en betalingsachterstanden zich vaak op. De daaruit voortkomende geldzorgen hebben een groot effect op hoe u zich voelt en op uw productiviteit. Om te zorgen dat u weer met een gerust hart aan het werk kan bieden wij u daarom hulp bij schulden. Door de schuldhulpverlening van Creatieve Mobiliteit Services (CMS) kunt u binnen de kortste keren weer zonder zorgen aan het werk!

PRAKTISCHE HULP

Door hulp in te roepen zet u al een belangrijke eerste stap. CMS biedt u praktische hulp om het probleem op te lossen. Dit doen wij zonder oordeel en met een professionele benadering. Door de schuldhulpverlening van CMS kunt u zich helemaal focussen op uw re-integratie.

STAPPENPLAN VOOR SCHULDEN

U maakt een afspraak om een gesprek met ons te voeren.
Wij beheren uw inkomsten en regelen dat de schulden worden afgelost.
U leert hoe u voorkomt dat u er nieuwe schulden bij krijgt.
U ontdekt hoe u uw leven en geldzaken goed organiseert en beheert.

OVER CREATIEVE MOBILITEIT SERVICES

CMS is volledig gericht op het re-integreren van mensen die weer terug aan het werk willen. Dit doen wij door te helpen bij allerlei aspecten van re-integratie waaronder ook het bieden van hulp bij schulden. Daarnaast helpen wij ook bij het vinden van passend of nieuw werk en voorkomen we dat de mensen die gebruik maken van onze schuldhulpverlening weer terugvallen in oude gewoonten. Zo kunnen onze cliënten zich volledig richten op de toekomst en hun re-integratie.

GA HET GESPREK AAN

Wilt u graag hulp bij schulden en een gesprek aangaan met een van onze coaches? Neem dan hieronder contact met ons op!

Wij staan voor

  • Werk vinden en behouden
  • Brede dienstverlening die obstakels wegneemt
  • Actieve dialoog met klant en opdrachtgevers
  • Wilt u meer weten over onze brede dienstverlening?

    Neem contact met ons op