UWV TRAJECT NAAR WERK

Bent u na een periode van ziekte of arbeidsongeschiktheid weer klaar om te gaan werken maar is het vinden van een baan nog lastig? Dan kunt u gebruik maken van een traject naar werk van het UWV. Tijdens dit UWV traject naar werk gaat u samen met een coach op zoek naar een passende baan. Creatieve Mobiliteit Services (CMS) beschikt over meerdere coaches die u kunnen helpen met uw re-integratie!

Re-integratie

Onze re-integratie trajecten zijn er op gericht om mensen met en zonder arbeidsbeperking te helpen bij het vinden van passend werk. Tijdens dit traject is betaald werk ons doel. Wanneer dit niet mogelijk is zorgen wij voor een geschikte werkervaringsplaats of stageplek. Daarnaast zorgen wij er voor dat het traject naar werk volledig op u wordt afgestemd. Wij gaan in op uw eerdere werkervaring en kijken samen met u naar uw sterkten en zwakten. Vervolgens passen wij ons traject hier op aan. Hebt u bijvoorbeeld al een hele tijd niet meer gesolliciteerd? Dan kunnen wij u helpen met sollicitatietraining. Tijdens deze training helpen wij u bij het opstellen van een goede sollicitatiebrief en bereiden u voor op sollicitatiegesprekken.

De voordelen van CMS

Ieder re-integratie traject naar werk van CMS is individueel en volledig afgestemd op uw mogelijkheden. Wij bieden een groot aanbod van re-integratieactiviteiten zoals loopbaantraining, taalcursussen, Job coaching, woonbegeleiding en budgetbeheer- en coaching. Kortom, alles wat u nodig kunt hebben om aan het einde van het UWV traject naar werk aan de slag te kunnen bij een baan die bij u past.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over de werkwijze van CMS en wat wij voor u kunnen betekenen voor en tijdens een UWV traject naar werk? Of wilt u graag eerst een persoonlijk gesprek aangaan met een van onze coaches? Neem dan contact met ons op!

Wij staan voor

  • Werk vinden en behouden
  • Brede dienstverlening die obstakels wegneemt
  • Actieve dialoog met klant en opdrachtgevers
  • Wilt u meer weten over onze brede dienstverlening?

    Neem contact met ons op