UWV-traject werkfit maken

Het UWV-Traject werkfit maken is gericht op mensen met een ZW-uitkering of AG-uitkering van UWV. Met behulp van dit traject kunnen mensen die in staat zijn om te werken weer klaargestoomd worden om het werk te hervatten.

Re-integratie coach

Wilt u graag weer aan het werk maar kunt u daar wel een handje hulp bij gebruiken? Dan kunt u gebruik maken van de services van CMS re-integratie. CMS re-integratie biedt u namelijk een re-integratie coach die u helpt bij het vinden van een baan die bij u past. Tijdens een UWV-traject werkfit maken ondersteunt de re-integratie coach u door samen met u te kijken naar wat u kan en wat u wilt.

Persoonlijk traject

Ieder mens is verschillend. Daarom stemt de coach van CMS re-integratie het re-integratietraject altijd af op de deelnemer. Heeft u bijvoorbeeld al een tijdje niet meer gesolliciteerd? Dan kunnen wij u daarbij helpen. Ook wanneer u door uw ziekte of arbeidsongeschiktheid geen goed inzicht meer heeft in uw arbeidskwaliteiten kunnen wij u daar bij helpen. Zo helpen wij u bijvoorbeeld inzicht te krijgen in uw kwaliteiten maar ook uw belemmeringen. Hierdoor heeft u een beter beeld van wat voor werkzaamheden u zou kunnen uitvoeren wanneer u weer aan het werk gaat.

Brede dienstverlening en nauwe samenwerking met UWV en gemeenten

CMS re-integratie is specialist in het re-integreren van mensen die langere tijd ziek zijn geweest of door een beperking meer moeite hebben met het vinden van een geschikte baan. Hierbij kijken we naar alles wat er bij re-integratie komt kijken en hanteren we een brede dienstverlening. Daarnaast werken we nauw samen met UWV en gemeenten om te zorgen dat we samen tot het gewenste resultaat komen.

Meer weten over CMS re-integratie?

Wilt u meer informatie over de ondersteuning van CMS re-integratie bij een UWV-traject werkfit maken? Neem dan contact met ons op! Vul ons contactformulier snel en gemakkelijk in. Wij staan u graag te woord.

Wij staan voor

  • Werk vinden en behouden
  • Brede dienstverlening die obstakels wegneemt
  • Actieve dialoog met klant en opdrachtgevers
  • Wilt u meer weten over onze brede dienstverlening?

    Neem contact met ons op