Weer aan de slag

werken na ziekte of werkloosheidU wilt weer werken na ziekte of werkloosheid? Daarvoor is vaak meer nodig dan alleen een baan. Voor uw re-integratie kiest u samen met de arbeidsdeskundige van UWV of gemeente een re-integratiebedrijf. CMS re-integratie helpt u weer aan de slag!

Re-integratiefbedrijf en meer

Mensen weer blijvend aan werk helpen, is de specialiteit van Creatieve Mobiliteit Services (CMS). Wij hebben daarvoor een overeenkomst met UWV en veel gemeenten. We begeleiden u graag bij het vinden van passend werk en kijken graag samen wat daarvoor nodig is. Wij geven advies en bieden hulpmiddelen om obstakels weg te nemen, zodat u het weer zelf kunt doen!

Afhankelijk van uw situatie is onze brede dienstverlening ook gericht op bijvoorbeeld: huisvesting, woonbegeleiding, gezondheid, ontbrekende diploma’s, hulp bij schulden, juridische problemen of het organiseren van kinderopvang. Het is maar net wat voor u nodig is om weer aan de slag te kunnen.

Weer werken na ziekte (WVP)

Als u na ziekte weer aan de slag wilt, gaat de Wet Verbetering Poortwachter (WVP) ervan uit dat u passend werk vindt bij uw huidige werkgever. Lukt dat niet, dan gaan we samen op zoek naar passend werk bij een nieuwe werkgever.

Waarom de re-integratiebegeleiding van Creatieve Mobiliteit Services

 • U houdt zelf de regie.
  En kunt vertrouwen op onze ondersteuning.
 • Creatieve oplossingen om passend werk te vinden.
  Lukt het niet linksom? Dan gaan we rechtsom!
 • Wij begeleiden met ons hoofd én hart.
  En dat voel je.

Hoe u weer kunt gaan werken na ziekte of werkloosheid

Vertel ons wat u zoekt, samen bekijken we wat passend werk voor u betekent.

Wij helpen u graag verder

Wilt u graag direct een afspraak maken of heeft u een vraag voor ons? Stel deze gerust! U kunt hier ons contactformulier snel en eenvoudig invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op! Liever direct contact? Bel dan naar 017 276 09 63. Wij staan u graag te woord en kijken naar uw wensen en mogelijkheden!

Wij staan voor

 • Werk vinden en behouden
 • Brede dienstverlening die obstakels wegneemt
 • Actieve dialoog met klant en opdrachtgevers
 • Wilt u meer weten over onze brede dienstverlening?

  Neem contact met ons op