Het re-integratiebureau voor Zuid-Holland

Bent u op zoek naar een goed bedrijf dat voor u een re-integratietraject, een traject Naar werk of traject Naar Werkfit kan uitvoeren? Wij hebben een praktische en zorgvuldige aanpak voor re-integratiebegeleiding van mensen met een Ziektewet-, Wajong-, WIA-, WWB-, WAZ-, WAJ-, IOA- of IOAZ-uitkering. Wij ondersteunen tevens ook mensen die een beroep doen op de Participatiewet.

Wij helpen klanten van het UWV en meerdere gemeenten bij het vinden én behouden van werk. Dit doen wij door verder te kijken dan alleen passend werk en een brede dienstverlening te bieden om obstakels voor succesvolle re-integratie weg te nemen.

Brede dienstverlening voor klanten UWV en Gemeenten

Als het lastig is om aan het werk te blijven door bijvoorbeeld gebrek aan zelfredzaamheid of schulden, bieden wij ook ondersteuning bij zelfstandig wonen, gezondheid, onderwijs of de schulden. Wij helpen uw klanten (weer) zelfstandig te worden. Hierdoor verhogen wij de kans op succes aanzienlijk. U bent hierdoor verzekerd van een blijvende uitstroom.

UWV-traject naar werk in Zuid-Holland

Zoekt u een traject Naar werk voor mensen met een WW-, WAZ-, WAO-, ZW-, Wajong- of WGA-uitkering? Wij hebben op maat gemaakte re-integratie trajecten waarbij wij mensen met en zonder arbeidsbeperking helpen bij het vinden van werk. Ons doel is om deze mensen aan betaald werk te helpen. Wanneer dit niet mogelijk is zorgen wij voor een geschikte werkervaringsplaats of stageplek.

UWV-traject werkfit maken

Met ons Werkfit traject helpen wij mensen met een ZW-uitkering of AG-uitkering van het UWV met het de stappen die gezet moeten worden om werk te kunnen hervatten. Wij helpen hen door ze te coachen en ze een realistisch beeld te geven van wat ze kunnen.

Professionele begeleiding van re-integratietrajecten in Zuid-Holland
Wilt u meer weten over onze professionele begeleiding? Neem dan geheel vrijblijvend contact op door middel van ons contactformulier of bel ons op de bovenstaande nummers!

Wij staan voor

  • Werk vinden en behouden
  • Brede dienstverlening die obstakels wegneemt
  • Actieve dialoog met klant en opdrachtgevers
  • Wilt u meer weten over onze brede dienstverlening?

    Neem contact met ons op