UWV-traject werkfit maken

Werkfit maken is een re-integratietraject voor mensen met een ZW-uitkering of AG-uitkering van UWV. Dit is erop gericht om mensen met een uitkering weer geschikt te maken om het werk te hervatten.

Mensen aan werk helpen, is onze specialiteit. Wij werken als brede dienstverlener voor re-integratie – en alles wat daarbij komt kijken – nauw samen met UWV en gemeenten, werknemers en werkgevers in Zuid-Holland.

Hulp bij het vinden van een passende baan

Mensen die nog niet klaar zijn voor werk, bereiden wij voor op de terugkeer in het arbeidsproces. Dat doen wij ook voor het UWV-traject Werkfit maken. Tijdens de re-integratie helpen wij mensen bij het vinden van een passende baan. Dit doen wij niet alleen door te kijken naar de kwaliteiten van de klant maar ook naar de mogelijkheden. Heeft een klant bijvoorbeeld interesse in een bepaalde branche of werkzaamheden? Dan helpen wij de klant bij het vinden van een geschikte functie waarbij men de mogelijkheid krijgt om zich hierin te ontwikkelen.

Persoonlijke benadering

Re-integratie door middel van een UWV-traject werkfit maken is niet alleen een heel persoonlijk maar ook vaak een lastig proces voor hen die er aan deelnemen. Om dit goed te laten verlopen is het daarom belangrijk dat de deelnemer de mogelijkheid krijgt om zich open te stellen. Om dit te bemoedigen maken de coaches van Creatieve Mobiliteit Services daarom gebruik van een persoonlijke benadering. Hierdoor is het niet alleen eenvoudiger voor de deelnemer om een betere band op te bouwen met zijn/haar coach maar zorgt het ook voor betere communicatie en uiteindelijk een betere re-integratie.

Meer weten over onze begeleiding bij het UWV-traject werkfit maken?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Of wilt u graag weten wat wij concreet voor uw klant kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

 

Wij staan voor

  • Werk vinden en behouden
  • Brede dienstverlening die obstakels wegneemt
  • Actieve dialoog met klant en opdrachtgevers
  • Wilt u meer weten over onze brede dienstverlening?

    Neem contact met ons op