Werk vinden en behouden

Overweegt u om een re-integratietraject, een traject Naar werk of Werkfit in te kopen? Dan bent u bij Creative Mobiliteit Services (CMS) aan het juiste adres! Wij verzorgen namelijk gedreven en pragmatisch re-integratiebegeleiding voor mensen met een Ziektewet-, Wajong-, WIA-, WWB-, WAZ-, WAJ-,IOA- of IOAZ-uitkering. Daarnaast verzorgen wij ook begeleiding voor mensen die een beroep doen op de Participatiewet.

Re-integratiebureau voor Zuid-Holland

Wij zijn voor UWV en veel gemeenten hét re-integratiebureau dat hun klanten helpt bij het vinden én behouden van werk. Dit omdat wij verder kijken dan alleen passend werk. Zo bieden wij onze klanten een brede dienstverlening die hen helpt om obstakels weg te nemen die succesvolle re-integratie in de weg staan.

Brede dienstverlening voor klanten UWV en gemeenten

Als het lastig is om aan het werk te blijven door bijvoorbeeld gebrek aan zelfredzaamheid of schulden, bieden wij ook ondersteuning bij zelfstandig wonen, gezondheid, onderwijs of de schulden.
Zo bieden wij doelgerichte coaching en begeleiding die mensen de handvaten biedt om (weer) zelfstandig te worden. Door het stimuleren van zelfstandigheid vergroten wij de kans op succes aanzienlijk. Daardoor bent u verzekerd van een lange uitstroom.

Raamovereenkomst met UWV

Creatieve Mobiliteit Services voldoet aan de eisen uit het inkoopkader 2016-2020 Re-integratiediensten van UWV.

Waar bent u naar op zoek?

Creatieve Mobiliteit Services biedt re-integratie op maat. Zo bieden wij diverse trajecten die gefocust zijn op het vinden en behouden van werk. Heeft u een klant die niet meer in staat is om te werken? Dan helpen wij deze persoon door middel van activering een nieuw doel in het leven te vinden.

MEER WETEN OVER ONZE DIENSTVERLENING?

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u graag meer weten over onze re-integratietrajecten en trajecten naar werk? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier! Wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Wij staan voor

  • Werk vinden en behouden
  • Brede dienstverlening die obstakels wegneemt
  • Actieve dialoog met klant en opdrachtgevers
  • Wilt u meer weten over onze brede dienstverlening?

    Neem contact met ons op