Werkgevers

Zoekt u een bedrijf dat u kan adviseren of ondersteunen met een of meerdere re-integratietrajecten in uw organisatie? Als specialist met een brede dienstverlening en als erkend re-integratiebedrijf hebben wij alles in huis om de re-integratie succesvol te maken. Wij staan voor u klaar om alle verplichtingen die voortkomen uit de Wet Verbetering Poortwachter (WVP) in goede banen te leiden.

Hulp bij re-integratietrajecten voor werkgevers

Creatieve Mobiliteit Services (CMS) helpt werknemers om weer aan de slag te gaan én te blijven. Werkgevers ondersteunen wij met advies, training en coaching en de begeleiding die bij re-integratie komt kijken. Of het nu gaat om vinden van passend werk bij langdurige ziekte of re-integratie bij arbeidsongeschiktheid. Wij voeren het re-integratietraject voor u uit en zorgen zo dat u geen loonsancties opgelegd krijgt.

Bent u eigenrisicodrager? Wij regelen dat uw medewerker snel geschikt werk vindt, waardoor u minder financiële lasten draagt.

Schuldhulpverlening voor werknemers

Een medewerker met geldproblemen kan knelpunten opleveren voor een werkgever. Dit omdat ernstige geldzorgen kunnen leiden tot lichamelijke klachten of ziekteverzuim. Door uw medewerker te begeleiden zorgen wij er voor dat ze volledig vrij komen van hun schulden en zichzelf volledig kunnen richten op hun re-integratie.

De voordelen van training en coaching van uw werknemer

Door middel van training en coaching zorgen wij er voor dat uw werknemer zich beter kan integreren in uw bedrijf. Een werknemer ontwikkelt (nieuwe) vaardigheden en werkt aan eigen kennis en gedrag. Met onze training en coaching op maat bieden wij alleen aan wat nodig is om op eigen kracht een (nieuwe) baan te vinden en te behouden.

Professionele service

Wilt u meer weten over onze professionele service bij het regelen van re-integratie projecten voor werkgevers? Neem geheel vrijblijvend contact op via ons contactformulier of bel naar een van de bovenstaande nummers voor meer informatie. Wij helpen u graag!

Wij staan voor

  • Werk vinden en behouden
  • Brede dienstverlening die obstakels wegneemt
  • Actieve dialoog met klant en opdrachtgevers
  • Wilt u meer weten over onze brede dienstverlening?

    Neem contact met ons op