Re-integratie 1e spoor

Is een van uw medewerkers langdurig ziek geweest en wilt u hem of haar weer laten re-integreren binnen uw bedrijf? Dan is er sprake van re-integratie eerste spoor. Creatieve Mobiliteit Services helpt u graag bij de re-integratie van uw medewerker.

Passend werk

Wanneer er sprake is van een re-integratietraject eerste spoor hebben werkgevers vaak vragen zoals ‘hoe vindt ik passend werk voor mijn medewerker?’ en wat is eigenlijk ‘passend werk?’. Wij geven u graag de antwoorden. Passend werk betekent dat uw medewerker in de huidige functie kan blijven, maar met aanpassingen. De Wet Verbetering Poortwachter (WVP) schrijft voor dat als dit niet kan, toch een andere functie binnen de organisatie moet worden gevonden voor de werknemer.

Welke functie mogelijk is, hangt af van de situatie van een medewerker. Creatieve Mobiliteit Services adviseert en begeleidt werknemers en werkgevers doelgericht en met plezier bij de invulling.

Persoonlijke begeleiding

Re-integratie vraagt veel van de organisatie maar ook van de medewerker. Om een re-integratietraject eerste spoor op een zo goed mogelijke manier te laten verlopen is het daarom belangrijk dat dit vanaf het begin goed wordt aangepakt. Creatieve Mobiliteit Services heeft ruime ervaring met het begeleiden van werknemers, werkgevers en directe collega’s tijdens het re-integratietraject. Tijdens dit re-integratietraject eerste spoor bereiden wij de medewerker voor op de terugkeer naar de functie met behulp van trainingen en coaching die volledig is afgestemd op zijn of haar behoeften.

Kenmerken van onze re-integratietrajecten 1e spoor

  • Medewerkers die na een ingrijpende situatie weer zelfstandig functioneren.
  • Re-integratiebegeleiding met hart én hoofd: laagdrempelig in het contact en zakelijk als het gaat om gestelde doelen.
  • Trainingen en coaching voor het hervatten van werk én om aan het werk te blijven.
  • Advies over wettelijke verplichtingen en mogelijke financiële risico’s.

Meer weten over wat wij kunnen betekenen bij re-integratie 1e spoor?

Wilt u meer weten over de services van Creatieve Mobiliteit Services en wat wij voor u als werkgever kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

Wij staan voor

  • Werk vinden en behouden
  • Brede dienstverlening die obstakels wegneemt
  • Actieve dialoog met klant en opdrachtgevers
  • Wilt u meer weten over onze brede dienstverlening?

    Neem contact met ons op