Begeleiding re-integratie 2e spoor

Wanneer er tijdens een re-integratietraject eerste spoor geen passend werk kan worden gevonden binnen een organisatie voor een werknemer met een WIA-uitkering begint men aan een re-integratietraject tweede spoor. Creatieve Mobiliteit Services heeft veel ervaring met het begeleiden van werkgevers en werknemers tijdens re-integratietrajecten. Wij helpen u daarom graag bij uw re-integratie tweede spoor.

Re-integratie tweede spoor

Tijdens dit traject is het de bedoeling dat er gezocht wordt naar een passende functie buiten de organisatie. Creatieve Mobiliteit Services is gespecialiseerd in de re-integratie van medewerkers. Onze re-integratietrajecten 2e spoor zijn gericht op het begeleiden van werknemer en werkgever. Wij zorgen ervoor dat u allebei met een goed gevoel afscheid kunt nemen.

Over ons

Creatieve Mobiliteit Services is gericht op het succesvol begeleiden van mensen die terug willen keren in het arbeidsproces. Dit doen wij met behulp van persoonlijke begeleiding door onze zeer betrokken coaches. Tijdens deze begeleiding bekijken onze coaches de sterkte en zwakke punten van de medewerker en helpen de medewerker bij het vinden van een geschikte baan. Daarnaast kunnen onze coaches bedrijven en instanties bijstaan bij de inrichting van een nieuwe werkplek en bemiddeling rondom de re-integratie van mensen met een langdurige ziekte.

Kenmerken van onze re-integratietrajecten 2e spoor:

 • Benut ons netwerk van relaties in Zuid-Holland voor het vinden van passend werk.
 • Coaches die mensen na een ingrijpende situatie weer zelfstandig laten functioneren.
 • Trainingen en coaching voor het hervatten van werk én om aan het werk te blijven.
 • Advies over wettelijke verplichtingen en mogelijke financiële risico’s.
 • Re-integratiebegeleiding met hart én hoofd: laagdrempelig in het contact en zakelijk als het gaat om gestelde doelen.

Meer weten over de persoonlijke begeleiding van CMS?

Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken! Wij helpen u graag bij al uw vragen omtrent de begeleiding bij re-integratie tweede spoor.

Wij staan voor

 • Werk vinden en behouden
 • Brede dienstverlening die obstakels wegneemt
 • Actieve dialoog met klant en opdrachtgevers
 • Wilt u meer weten over onze brede dienstverlening?

  Neem contact met ons op