BEGELEIDING RE-INTEGRATIE 3E SPOOR

Ben u een werkgever en wilt u graag goede begeleiding voor een (oud) werknemer die zich in een re-integratie 3e spoor traject bevindt? Dan is Creatieve Mobiliteit Services precies wat u zoekt! Dankzij de coaching van onze gedreven en ervaren re-integratie coaches kunnen wij uw (oud) medewerker precies bieden wat nodig is om weer snel aan de slag te kunnen gaan.

WAT HOUDT RE-INTEGRATIE 3E SPOOR PRECIES IN?

Re-integratie op het 3e spoor betekent dat een (oud)werknemer een WGA-uitkering krijgt omdat hij of zij – na de WIA-keuring – weer aan het werk moet. Een werkgever die eigenrisicodrager is betaalt zelf de kosten van de WGA-uitkering. Ook is de werkgever verantwoordelijk voor de re-integratie van de werknemer. En dat voor een periode van 10 jaar!

ONDERSTEUNING BIJ DE ZOEKTOCHT NAAR WERK

Wanneer u een (oud) medewerker heeft die u graag weer wilt laten re-integreren is het natuurlijk belangrijk dat dit op de juiste manier gebeurd. Creatieve Mobiliteit Services kan u hierbij helpen! Wij kunnen u namelijk volledig ondersteunen op het gebied van re-integratie. Een van de dingen waarbij wij u bijvoorbeeld kunnen helpen is om de kosten van de WGA-uitkering te beperken. Zo kunnen wij u dus niet alleen ondersteunen met alle relevante informatie die u nodig heeft bij de re-integratie 3e spoor van een (oud) medewerker maar kunnen wij ook het re-integratietraject voor u uitvoeren.

KENMERKEN VAN ONZE RE-INTEGRATIETRAJECTEN 3E SPOOR

  • Wij verlichten financiële verplichtingen en doen alles om een werknemer succesvol aan werk te helpen en te houden.
  • Onze coaches hebben alle kennis in huis en veel ervaring met complexe re-integratietrajecten.
  • Wij helpen werkgevers bij het controleren van beschikkingen en het aantekenen van bezwaar.
  • Uiteraard kunnen wij het re-integratietraject uitvoeren.

MEER WETEN OVER ONZE WERKWIJZE?

Wilt u graag meer informatie over onze begeleiding tijdens het re-integratietraject 3e spoor? Of wilt u meer weten over wat wij voor u als werkgever kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via ons online contactformulier!

Wij staan voor

  • Werk vinden en behouden
  • Brede dienstverlening die obstakels wegneemt
  • Actieve dialoog met klant en opdrachtgevers
  • Wilt u meer weten over onze brede dienstverlening?

    Neem contact met ons op