SCHULDHULPVERLENING VOOR WERKNEMERS

Succesvolle re-integratie van medewerkers vereist vaak meer dan een passende baan en ondersteunend advies. Daarom bieden wij bij Creatieve Mobiliteit Services onder andere schuldhulpverlening voor werknemers. Onze brede dienstverlening is namelijk gericht op het wegnemen van obstakels zodat werknemers uiteindelijk zelf weer volledig zelfstandig kunnen gaan functioneren.

SCHULDEN OBSTAKEL BIJ RE-INTEGRATIE

Geldproblemen en schulden van een werknemer kunnen een groot obstakel vormen bij de re-integratie. Zo kunnen ernstige geldzorgen leiden tot lichamelijke klachten of ziekteverzuim. Dit staat niet alleen de re-integratie in de weg maar kan ook zeer frustrerend zijn voor de werkgever en collega’s. Om dit te voorkomen is het belangrijk om hier een oplossing voor te bieden. Dit kan met behulp van de schuldhulpverlening voor werknemers van Creatieve Mobiliteit Services. Dankzij onze schuldhulpverlening kunnen wij de werknemers die willen werken helpen met het vrijkomen van hun schulden. Hierdoor bespaart u als werkgever niet alleen veel geld omdat de medewerker kan blijven werken maar bent u ook verzekert van meer productiviteit op de werkvloer.

ONZE SCHULDHULPVERLENING VOOR WERKNEMERS

Als curator kunnen wij de inkomsten van een werknemer beheren en een begroting maken om schulden af te lossen. Wij combineren dit met mentorschap, zodat een werknemer inziet hoe schulden de ontstaan door eigen gedrag. Wij sturen gedrag bij, denken mee over oplossingen en motiveren de medewerker om een schuldenvrij bestaan op te bouwen. Dankzij onze schuldhulpverlening voor werknemers hoeft u niet langer bang te zijn dat uw medewerker door stress thuis komt te zitten. Wij pakken het probleem namelijk bij de kern aan.

ROL VAN DE WERKGEVER

Schaamte is voor een medewerker vaak een drempel om zelf aan de bel te trekken en actie te ondernemen. Een werkgever kan ook de eerste stap zetten, door een medewerker uit te nodigen voor een open en persoonlijk gesprek over zijn situatie.

MEER INFORMATIE OVER HULP BIJ SCHULDEN?

Wilt u graag meer weten over onze schuldhulpverlening voor werknemers? Neem dan contact met ons op via ons online contactformulier om een gesprek aan te vragen!

Wij staan voor

  • Werk vinden en behouden
  • Brede dienstverlening die obstakels wegneemt
  • Actieve dialoog met klant en opdrachtgevers
  • Wilt u meer weten over onze brede dienstverlening?

    Neem contact met ons op