Training en coaching

Bent u werkgever en wilt u een (oud) werknemer de mogelijkheid bieden om door middel van zelfontwikkeling succesvol te re-integreren? Dan is de training en coaching van Creative Mobiliteit Services precies wat u zoekt! Onze coaches helpen uw (oud) werknemer graag op weg naar een baan die bij hem of haar past.

Training en coaching geeft werknemer zelf de regie

Training en coaching zijn krachtige instrumenten bij re-integratie. Een werknemer ontwikkelt daardoor (nieuwe) vaardigheden en werkt tevens aan eigen kennis en gedrag. Met onze training en coaching op maat bieden wij uw medewerker precies wat hij of zij nodig heeft om op eigen kracht een (nieuwe) baan te vinden en te behouden.

Verschil training en coaching bij re-integratie

Met trainingen ontwikkelen wij vaardigheden bij een werknemer die nodig zijn om te solliciteren en voor het uitoefenen van een functie. We zetten trainingen ook in om mensen bewust te maken van hun gedrag.  Of voor het ontdekken en versterken van de eigen reeds aanwezige krachten (empowerment).

Met coaching ondersteunen wij het veranderingsproces bij mensen. Een werknemer leert zichzelf steeds beter kennen, herkent sterke en minder sterke punten en weet hoe hij zich gedraagt. Daarnaast krijgt de werknemer ook meer inzicht in het effect van hun gedrag op anderen. Zo zorgen wij er voor dat de werknemer een beter inzicht krijgt in wat voor werkzaamheden goed bij hun zouden passen.

Coaching op maat

Onze coaches lopen mee zolang dat nodig is. Zij stellen vragen, geven advies en zorgen voor het toevoegen van kennis en ervaringen. Is er hulp nodig bij het voeren van een telefoon- of sollicitatiegesprek? Dan luistert een coach tijdens het gesprek mee of gaat indien nodig mee op pad. Zo zorgt de coach er voor dat uw werknemer precies de begeleiding krijgt die nodig is om een juiste baan te vinden.

Benieuwd of onze training en coaching waardevol is voor uw medewerker?

Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk intakegesprek!

Wij staan voor

  • Werk vinden en behouden
  • Brede dienstverlening die obstakels wegneemt
  • Actieve dialoog met klant en opdrachtgevers
  • Wilt u meer weten over onze brede dienstverlening?

    Neem contact met ons op